Beleggen in duurzaamheid
Beleggen startpagina

Duurzaam en ethisch beleggen

Sorteer de koppelingen in deze groen beleggen rubriek op:  

3 gerelateerde rubrieken:

Groeninvest

Groen Invest Nederland is de Nederlandse initiatiefnemer van bosbouwprojecten. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan over beleggen in tropisch hardhout.  tip

Groene Spaaradviseurs

De Groene Spaaradviseurs is specialist in groen beleggen en duurzame investeringsprojecten. U kunt onder meer investeren in vanille, wijn, biologische ananas, robinia in Polen, robinia in Nederland en teak met FSC-keurmerk in Brazilië.

Eco Wood

Eco Wood is aanbieder van duurzame bosbouwprojecten aan voornamelijk particuliere investeerders. Er wordt geïnvesteerd in reeds bestaande teakhoutplantages met het FSC-keurmerk.

Duurzaam beleggen portaal

Duurzaam-beleggen.nl is een portal voor zowel de particulier als de professioneel geïnteresseerde in duurzaam (ethisch of groen) beleggen. Ook duurzaam sparen, verzekeren en lenen komen aan bod. Tevens vindt u er de koersen en rendementen van beursgenoteerde Nederlandse duurzame en groene fondsen.

Duurzaam beleggen startpagina

Beleggingsgrond.nl

Bij Grondgedachte Beheer kunt u beleggen in bosgrond en/of landbouwgrond. Het concept is gebaseerd op de verkaveling van grote percelen. Hiermee spreidt u uw risico's en vergoot u uw kansen.

Eco Direct

Als u duurzaam belegt via Eco Direct helpt u mee aan de bescherming van het regenwoud en aan werkgelegenheid, onderwijs en opleiding van de plaatselijke bevolking in Costa Rica.

Ecogarant.nl

EcoGarant biedt verschillende plannen om duurzaam te investeren in hout. Door te investeren in het snelgroeiend hardhout teak wordt de herbebossing bevorderd. Uw inleg levert een goed én groen rendement op, waar u ook nog fiscale voordelen van heeft.

  Help mee aan het opbouwen van deze duurzaam beleggen startpagina: voeg zelf een relevante site toe!

Terug naar beleggingen | Suggesties voor beleggen in duurzaamheid? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen